Messu

Olet lämpimästi tervetullut messuun! Tämä sunnuntai on omistettu uskonpuhdistukselle ja pyhän tekstit liittyvät läheisesti uskonpuhdistuksen keskeiseen sisältöön. Sunnuntai on myös Martin nimipäivä, mikä muistuttaa meitä Martti Lutherista, kirkon uudistajasta. Tänä sunnuntaina lippu nousee salkoon, sillä on isänpäivä!

"Jumala ompi linnamme ja vahva turva aivan, on miekkamme ja kilpemme ajalla vaaran, vaivan." (virsi 170:1)

Liturgi Leena Sorsa
Saarnaaja Johanna Hurtig
Kanttori Kaisa Naukkarinen

Kolehti kerätään Opiskelijoiden ja koululaisten tavoittamiseen ja kouluttamiseen Suomen Evankelisluterilaisen Opiskelija- ja koululaislähetys ry:n kautta.

Selkomessu

Kuljun seurakuntatalo Majakka

Majakkamessu

Majakkamessu sunnuntaisin klo 16 Kuljun Majakassa, Tampereentie 262. Elämänmakuinen ja rento jumalanpalvelus kaiken ikäisille. Hyvää musiikkia ja arjen keskeltä nousevaa rukousta. Pienille lapsille pyhäkoulu ja alakoululaisille raamattuklubi. Rukouspalvelu.

Aamurukoushetki kirkossa

Aamurukouksista virtaa päivään!