Lähetyskirppis Toivontori avoinna

Laitetaan hyvä kiertämään... täällä on senteillekin käyttöä.

Lähetyskirppis Toivontori (Atrantie 2) on auki ma, ke, pe ja la klo 11-14.

lähetyssihteeri, tiedottaja

Lähetystyö, Kahvila Olkkari, Toivontori. Viestinnässä päivä viikossa (ma).

Kirkon ja seurakunnan tärkein tehtävä on ihmisten saattaminen Jeesuksen luo, rinnalla kulkeminen ja palveleminen eri tilanteissa. Lähetystyö on kirkon ydintehtävä, jotta kaikki saisivat kuulla Jeesuksesta omalla kielellään edes kerran elämässään.

Arkisiin töihini kuuluvat Olkkari-kahvilan ja lähetyskirppis Toivontorin erilaiset tehtävät. Tärkeitä ovat myös lähetystapahtumien järjestäminen, kouluvierailut ja monimuotoinen rukoustoiminta. Kesällä olen rippileireillä, välillä kirjoittelen juttuja Kirkonporttiin.

Työssäni parasta on erilaisten ihmisten kohtaaminen ja vapaaehtoisten kanssa toimiminen. Lempäälässä on aivan upeita vapaaehtoisia. Iloitsen ja kiitän Taivaan Isää heistä. Eräs työn tähtihetkistä on rukoilla toisten kanssa –Jumalan vastaukset yllättävät aina.

Työn vastapainoksi teen vapaaehtoistyötä viime kesänä Myanmariin perustetun lastenkodin hyväksi. Sen elämää on ilo seurata.

ke 11.12.2019 klo 13.00 - to 23.1.2020 klo 23.59

Kamalat äidit -vertaistukiryhmään ilmoittautuminen

Vertaistukiryhmä murrosikäisten äideille aloittaa tammikuussa kahvila Olkkarissa. Ilmoittaudu mukaan.

Pyhän Birgitan kirkko

Lapsiperheiden Kauneimmat Joululaulut

Kauneimmat Joululaulut lapsiperheille. Mukana Maarit Kujanpää ja Henri Karvinen.

Pyhän Birgitan kirkko

Kauneimmat Joululaulut Pyhän Birgitan kirkossa

Kauneimmat Joululaulut, mukana Maarit Kujanpää ja Manta Jutila.