Lähetyskirppis Toivontori avoinna

Laitetaan hyvä kiertämään... täällä on senteillekin käyttöä.

Lähetyskirppis Toivontori (Atrantie 2) on auki ma, ke, pe ja la klo 11-14.

lähetyssihteeri, tiedottaja

Lähetystyö, Kahvila Olkkari, Toivontori. Viestinnässä päivä viikossa (ma).

Kirkon ja seurakunnan tärkein tehtävä on ihmisten saattaminen Jeesuksen luo, rinnalla kulkeminen ja palveleminen eri tilanteissa. Lähetystyö on kirkon ydintehtävä, jotta kaikki saisivat kuulla Jeesuksesta omalla kielellään edes kerran elämässään.

Arkisiin töihini kuuluvat Olkkari-kahvilan ja lähetyskirppis Toivontorin erilaiset tehtävät. Tärkeitä ovat myös lähetystapahtumien järjestäminen, kouluvierailut ja monimuotoinen rukoustoiminta. Kesällä olen rippileireillä, välillä kirjoittelen juttuja Kirkonporttiin.

Työssäni parasta on erilaisten ihmisten kohtaaminen ja vapaaehtoisten kanssa toimiminen. Lempäälässä on aivan upeita vapaaehtoisia. Iloitsen ja kiitän Taivaan Isää heistä. Eräs työn tähtihetkistä on rukoilla toisten kanssa –Jumalan vastaukset yllättävät aina.

Työn vastapainoksi teen vapaaehtoistyötä viime kesänä Myanmariin perustetun lastenkodin hyväksi. Sen elämää on ilo seurata.

Ideakappeli

Ideakappelin jouluhartaus

Jouluinen hartaushetki Ideakappelissa. Piparkakkukirkon avajaiset.

Kuljun vanha seurakuntatalo - Sali ja kahvio

Naisten avoin raamattupiiri

Naisten avoin raamattupiiri. Parittomien viikkojen perjantaina klo 18.30 Toisella Kodilla (Kuljun vanha seurakuntatalo).

Kahvila Olkkari - Olkkari

Olkkarin vohvelikahvila

Olkkarin vohvelikahvilassa voi tehdä pienellä hyvää