Viron kieli ja kulttuurikerho

Kahvila Olkkari - Olkkari

Viron kieli ja kulttuuri tutuksi

Viron kieli- ja kulttuurikerho Kahvila Olkkarissa (Tampereentie 4) ti 22.10. ja 19.11. ja 26.11. klo 16.30. Opettajana Annele Liivat Tampereelta. Maksuton.

johtava kanttori, dir.cant.

Työhöni kuuluu suunnittelupalavereja, työkokouksia sekä konserttijärjestelyjä sähköpostin välityksellä että kasvokkain. Juuri nyt on meneillään reformaation merkkivuoden järjestely. Parasta työssäni ovat ”asiakkaat” eli seurakuntalaiset sekä upeat työkaverit. Musiikki kuuluu kaikenlaisiin juhliin, vierailemme myös kouluissa ja laitoksissa. Esimerkiksi hautajaiskulttuuri kaikkinensa on hieno kirkon kokonaisuus, jossa seurakunta tulee tueksi vaikeassa elämäntilanteessa. Me kanttorit olemme tässä mukana. Vapaa-aikanani matkustelen, opiskelen kieliä ja harrastan hyötyliikuntaa. Pidän myös kotona puuhailusta ja käyn mielelläni taidemuseoissa.