Nuorten aikuisten SG-ilta

Tervajärven leirikeskus

Yhteistä jakamista, saunaa ja iltapalaa nuorille aikuisille Terviksellä

nuorisotyönohjaaja, nuoret aikuiset

Arkityöhöni kuuluu nuorten ja nuorten aikuisten kohtaamista, opettamista ja sielunhoitoa sekä kasvotusten että somessa. Vastaan nuorten aikuisten toiminnasta ja nuorten raamiksista. Lisäksi tapaan nuoria leireillä, nuortenilloissa nuorten tapahtumissa sekä kotikäynneillä ja kahvilla. Tavoitteenani on, että työni kautta tekisin nuorille helpommaksi uskoa hyvään Jumalaan ja että kukin voisi löytää elämälleen arvon ja tarkoituksen. Olen tuore aviomies, harrastan bänditouhuja, lukkopainia, uniongelmia, vaeltamista ja reissaamista - eri maita on käytynä enemmän kuin minulla on ikävuosia :)

Pyhän Birgitan kirkko

Aamurukoukset kirkossa

Aamurukouksista virtaa päivään

Lempoisten seurakuntatalo

Ei Yhteisöllistä ruokahetkeä 29.1.

Ruokahetkeä ei voida järjestää seuraavina päivinä: 29. tammikuuta, 4. ja 25. helmikuuta ja 14. ja 28. huhtikuuta.

Pyhän Birgitan kirkko

Rukouspysäkki