1. adventtisunnuntain Majakkamessu

Kuljun seurakuntatalo Majakka

Majakkamessu sunnuntaisin klo 16 Kuljun Majakassa, Tampereentie 262. Elämänmakuinen ja rento jumalanpalvelus kaiken ikäisille. Hyvää musiikkia ja arjen keskeltä nousevaa rukousta. Pienille lapsille pyhäkoulu ja alakoululaisille raamattuklubi. Rukouspalvelu.

Pyhäpäivä: 1. adventtisunnuntai, Pyhäpäivän aihe: Koettelemusten kirkastama usko, Kuljun seurakuntatalo - Iso sali, Kuljun seurakuntatalo - Monitoimiluokka, Liturgi: Henri Karvinen, Saarnaaja: Henri Karvinen, Musiikkiryhmä: Jussi&leiribändi

Kuljun seurakuntatalo Majakka

Majakkamessu

Sääksjärven koulu, Tampereentie 422

Kauneimmat joululaulut Sääksjärven koululla

Joululaulutapahtuma Sääksjärven koulun ruokasalissa. Mukana Emmi Korpi.

Kuljun vanha seurakuntatalo - Sali ja kahvio

Naisten avoin raamattupiiri

Naisten avoin raamattupiiri. Parittomien viikkojen perjantaina klo 18.30 Toisella Kodilla (Kuljun vanha seurakuntatalo).