Majakkamessu

Kuljun seurakuntatalo Majakka

Majakkamessu sunnuntaisin klo 16 Kuljun Majakassa, Tampereentie 262. Elämänmakuinen ja rento jumalanpalvelus kaiken ikäisille. Hyvää musiikkia ja arjen keskeltä nousevaa rukousta. Pienille lapsille pyhäkoulu ja alakoululaisille raamattuklubi. Rukouspalvelu.

Pyhäpäivä: 3. adventtisunnuntai
Tekstit: Matt.11:11-19
Pyhäpäivän aihe: Tehkää tie kuninkaalle
Alttarikynttilät: 2
Liturginen väri: Violetti
Kuljun seurakuntatalo - Iso sali, Kuljun seurakuntatalo - Monitoimiluokka
Liturgi: Matti Vehviläinen
Saarnaaja: Matti Vehviläinen
Avustajat: Emmi Korpi
Musiikkiryhmä: Minna ja Jussi Pyysalo
Kolehti: Tämän sunnuntain kolehti kerätään kirkkomme lähetystyölle Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen kautta evankelioimistyöhön Japanissa. Japanin 120 miljoonasta asukkaasta alle yksi prosentti on kristittyjä. Tämä on poikkeuksellisen pieni määrä maaksi, jossa evankeliumia voi julistaa vapaasti. Kansanlähetyksen työ Japanissa on tavoittavaa seurakuntatyötä. Länsi-Japanin ev.lut. kirkon 42 seurakunnasta kuusi on syntynyt Kansanlähetyksen työn kautta. Kolehdin tuotolla tuetaan seurakuntien siirtämistä japanilaisten vastuulle sekä kristittyjen varustamista evankeliumin esillä pitämiseen.