Pyhän Birgitan kirkko

Tehkää tie kuninkaalle - 3. adventtisunnuntain messu. Pappina Manta Jutila, kanttorina Kaisa Naukkarinen, musiikissa Hymnus-kuoro,

Pyhäpäivä: 3. adventtisunnuntai
Kirkko - Kirkkosali
Liturgi: Manta Jutila
Saarnaaja: Manta Jutila
Kanttori: Kaisa Naukkarinen
Ulkopuoliset avustajat: Ehtoollisavustus: Keijo Kantonen
Musiikkiryhmä: Hymnus-kuoro
Virret: 13:1-3, alkuvirsi 7, ei kiitosvirttä, 12, 933, 935, 9, 2:5
Kolehti: Tämän sunnuntain kolehti kerätään kirkkomme lähetystyölle Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen kautta evankelioimistyöhön Japanissa. Japanin 120 miljoonasta asukkaasta alle yksi prosentti on kristittyjä. Tämä on poikkeuksellisen pieni määrä maaksi, jossa evankeliumia voi julistaa vapaasti. Kansanlähetyksen työ Japanissa on tavoittavaa seurakuntatyötä. Länsi-Japanin ev.lut. kirkon 42 seurakunnasta kuusi on syntynyt Kansanlähetyksen työn kautta. Kolehdin tuotolla tuetaan seurakuntien siirtämistä japanilaisten vastuulle sekä kristittyjen varustamista evankeliumin esillä pitämiseen.
Tekstinlukijat: Elina Korkee