Helianna Herkkola - joulukonsertti

Pyhän Birgitan kirkko

Joulukonsertti

Helianna Herkkola, laulu ja Anna-Maija Virtanen, urut ja piano

Aivan joulun kynnyksellä kuultavassa konsertissa on luvassa perinteisiä ja rakastettuja joululauluja virittämään mielet suuren juhlan tunnelmaan.

Lempäälästä lähtöisin oleva Helianna Herkkola työskentelee laulajana Suomen Kansallisoopperassa. Viime vuoden Pariisissa opiskellut sopraano on valmistunut kanttoriksi ja laulupedagogiksi Sibelius-Akatemiasta, jossa hän vielä viimeistelee solistisen laulun opintojaan Petteri Salomaan johdolla.
Urkuri ja pianisti Anna-Maija Virtanen toimii Lahden Ristinkirkon urkurina. Padasjoelta kotoisin oleva Virtanen on valmistunut pianonsoiton opettajaksi Lahden ammattikorkeakoulusta ja urkuriksi Sibelius-Akatemiasta. Herkkola ja Virtanen ovat tehneet musiikillista yhteistyötä jo useamman vuoden ajan.

Konsertissa esiintyvät myös Heliannan siskot Heinimari Herkkola ja Hennariia Kulmarkorpi, jotka osallistuvat laulullaan ja viulullaan tulkitsemaan sisarusten omia sovituksia tutuista joululauluista.

Kuljun seurakuntatalo Majakka

Pietari & Kalat

Harjoitus

Pyhän Birgitan kirkko

Messu

Tuomiosunnuntain messussa kirkkovuosi päättyy ylistäen. Kirkkokahvit srk-talolla.

Ideakappeli

Syntisen virsikirjan laulajaiset

Koko kansan lauluhetki Ideaparkin keskusaukiolla.