Joulukonsertti - Helianna Herkkola ja Anna-Maija Virtanen

Pyhän Birgitan kirkko

Joulukonsertti - luvassa perinteisiä ja rakastettuja joululauluja!
Helianna Herkkola, laulu ja Anna-Maija Virtanen, urut ja piano
Vapaa pääsy, maksullinen ohjelma.

Aivan joulun kynnyksellä kuultavassa konsertissa on luvassa perinteisiä ja rakastettuja joululauluja virittämään mielet suuren juhlan tunnelmaan.

Lempäälästä lähtöisin oleva Helianna Herkkola työskentelee laulajana Suomen Kansallisoopperassa. Viime vuoden Pariisissa opiskellut sopraano on valmistunut kanttoriksi ja laulupedagogiksi Sibelius-Akatemiasta, jossa hän vielä viimeistelee solistisen laulun opintojaan Petteri Salomaan johdolla.
Urkuri ja pianisti Anna-Maija Virtanen toimii Lahden Ristinkirkon urkurina. Padasjoelta kotoisin oleva Virtanen on valmistunut pianonsoiton opettajaksi Lahden ammattikorkeakoulusta ja urkuriksi Sibelius-Akatemiasta. Herkkola ja Virtanen ovat tehneet musiikillista yhteistyötä jo useamman vuoden ajan.

Konsertissa esiintyvät myös Heliannan siskot Heinimari Herkkola ja Hennariia Kulmakorpi, jotka osallistuvat laulullaan ja viulullaan tulkitsemaan sisarusten omia sovituksia tutuista joululauluista.