Yhteisöllinen ruokahetki

Lempoisten seurakuntatalo

Avoin yhteisöllinen lounas kaikille lempääläläisille.

Yhteisöllinen ruokahetki tarjoaa maukasta ylijäämäruokaa hyvässä seurassa.

Ruokailun hinta on 2€ ja lapsille se on ilmainen. (Ruokaa ei voi ostaa mukaan.)

Ruokahetki on Lempäälän kunnan ja seurakunnan yhteinen hanke.

diakoni

Päihdetyö, Työttömät

”Nauti elämän pienistä iloista!”

Työsaralleni kuuluu päihde- ja vankilatyö. Parasta on mahdollisuus auttaa ihmisiä, kulkea heidän rinnallaan eri elämänvaiheiden läpi ja muistaa heitä rukouksin.
Vapaapäivinäni nukun pitkään ja nautin arjesta kiireettä. Pidän luonnossa liikkumisesta ja teen käsitöitä. Seurakunnan tärkein tehtävä on armon ja hyväksynnän välittäminen jokaiselle.

lähetyssihteeri, tiedottaja

Lähetystyö, Kahvila Olkkari, Toivontori. Viestinnässä päivä viikossa (ma).

Kirkon ja seurakunnan tärkein tehtävä on ihmisten saattaminen Jeesuksen luo, rinnalla kulkeminen ja palveleminen eri tilanteissa. Lähetystyö on kirkon ydintehtävä, jotta kaikki saisivat kuulla Jeesuksesta omalla kielellään edes kerran elämässään.

Arkisiin töihini kuuluvat Olkkari-kahvilan ja lähetyskirppis Toivontorin erilaiset tehtävät. Tärkeitä ovat myös lähetystapahtumien järjestäminen, kouluvierailut ja monimuotoinen rukoustoiminta. Kesällä olen rippileireillä, välillä kirjoittelen juttuja Kirkonporttiin.

Työssäni parasta on erilaisten ihmisten kohtaaminen ja vapaaehtoisten kanssa toimiminen. Lempäälässä on aivan upeita vapaaehtoisia. Iloitsen ja kiitän Taivaan Isää heistä. Eräs työn tähtihetkistä on rukoilla toisten kanssa –Jumalan vastaukset yllättävät aina.

Työn vastapainoksi teen vapaaehtoistyötä viime kesänä Myanmariin perustetun lastenkodin hyväksi. Sen elämää on ilo seurata.

Lempoisten seurakuntatalo

Ei Yhteisöllistä ruokahetkeä 29.1.

Ruokahetkeä ei voida järjestää seuraavina päivinä: 29. tammikuuta, 4. ja 25. helmikuuta ja 14. ja 28. huhtikuuta.

Lempoisten seurakuntatalo

Ei Yhteisöllistä ruokahetkeä 4.2.

Ruokahetkeä ei voida järjestää seuraavina päivinä: 4. ja 25. helmikuuta ja 14. ja 28. huhtikuuta.

Yhteisöllinen ruokahetki

Avoin yhteisöllinen lounas kaikille lempääläläisille.