Reissumiehen taival 40v.juhlakonsertti

Pertti Kallio & Laulukuvia -yhtye

Laulukuvia-yhtyeessä soittavat Pertti Kallion (laulu ja kitara) lisäksi Pasi Kortelainen (kitara) ja Mikko Ohra-aho (perkussiot). Illassa mukana myös Kipinät -kuoro.
Kirjapöydällä äänitteiden myyntipiste. Järjestäjinä Lempäälän seurakunta ja Suomen Raamattuopisto. Kolehti. Vapaa pääsy.

Pertti Kallio on ehtinyt tehdä pitkän uran laulajana sekä Suomen Raamattuopiston musiikkisihteerinä kiertäen ympäri Suomea 80-luvulta lähtien. Harvinaisena työnä laulajan vuosia on kertynyt jo 40 vuotta.
- Laulamisesta on muodostunut elämäntehtäväni ja kutsumus. Siksi yhä laulan ja kierrän laajasti Suomea. Olen saanut vuosikymmenissä laulaa n. 20. äänitteellä. Levyjen palaute, myynti ja konsertit ovat kannustaneet jatkamaan. Laulajan työni alkoi nuoruusvuosina 70-luvun Pro Fiden laulusolistina ja kehittyi muusikkona persoonalliseksi, miehiseksi tyyliksi aikuisille, vapaana toisten vaihtelevista muotitrendeistä ja genreistä. Laulua olen opiskellut Tampereen Konservatoriolla ja avustanut mm. Tampereen Työväenteatteria ja Tampereen oopperaa.

-Lempäälässä olen käynyt jo 70 - luvulta lähtien musiikkivieraana eri tapahtumissa. Tutuksi ovat tulleet aktiiviset seurakuntalaiset sekä vuosikymmenissä eri seurakunnan työntekijät, joista erityisesti monet seurakunnan nuorisonohjaajat ovat valmistuneet Suomen Raamattuopistosta. Olen aina pitänyt Lempäälän kauniista maisemista sekä lempääläläisistä ihmisistä ja heidän anteliaasta vieraanvarasisuudestaan. 'Jo 70 -luvulla kannoin lukemattomia lempääläläisiä peruna-, porkkana- ja lanttusäkkiä autoon ja veimme ne ohikulkumatkalla Kauniaisiin. Nyt on ilo palata kiittämään Lempäälään vuosista vaikka laulunsanoin: Niin paljon saanut lahjaksi on hyvää, mikä jää, niin paljon rakkautta, kun käy oikein miettimään. Ja ystävällisyyttä, joka mieltä lämmittää, 40 vuotta reissuelämää, jään kiittämään!

-Reissumiehen taival 40v. juhlakonsertti tarjoaa kuulijoille hetken kuvia eri vuosikymmeniltä. Mukana myös rakastettu ja työvuosissani eniten toivottu lauluni: Äidin rukous sekä Miksi elän? Vain kolme sanaa ja Herran siunaus.-Saamissani palautteissa olen kuullut lauluissani olevan terveellistä hiljaisuutta ja kaipuuta, joihin on helppo samaistua ja joissa on ihmeen hyvä olla. Ne koskettavat syvältä ja siunaavat. Myös laulelmista moni löytää itsensä. Ihmisellä on yhä ikävä ihmisen ja Jumalan luo. Raamattu ja elämä ovat aina olleet oikein hyviä inspiroinnin lähteitä. Kuin itse Jumalakin näyttäisi hallinneen tämän lajin ja lähestymistavan.

Aamurukoukset kirkossa

Aamurukouksista virtaa päivään

Lempoisten seurakuntatalo

Ei Yhteisöllistä ruokahetkeä 29.1.

Ruokahetkeä ei voida järjestää seuraavina päivinä: 29. tammikuuta, 4. ja 25. helmikuuta ja 14. ja 28. huhtikuuta.

Rukouspysäkki

Kirkko avoinna sinua varten