Talvi-Lappi -rippikoulun konfirmaatiojumalanpalvelus

su 15.3. kello 10.00 - su 15.3. kello 12.00
Pyhän Birgitan kirkko

Olet lämpimästi tervetullut Talvi-Lappi-rippikoulun konfirmaatiojumalanpalvelukseen Pyhän Birgitan kirkkoon.
Huom! Poikkeuksellisen koronavirustilanteen vuoksi kirkkovieraaksi toivomme vain konfirmoitavan lähimmät eli vanhemmat ja sisarukset. Ehtoollista ei vietetä.

Vietämme kirkkovuodessa kolmatta paastonajan sunnuntaita. Messussa konfirmoidaan 24 nuorta, joiden kanssa vietimme rippikoulua korkeiden lumihankien keskellä Sodankylässä.

"Niin kuin luminen maa heijastaa säteet auringon, meitä rohkaise jakamaan, Jeesus, valoasi." (Jukka Leppilammen Vuorilaulusta)

Pappina Leena Sorsa, kanttorina Merja Lohilahti, suntiona Krista Lindqvist. Mukana konfirmaatiossa eri tehtävissä Tatu Leijo, Jussi Salo ja isoset.

***
Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi jumalanpalvelukset toimitetaan niin, että tartuntariski on minimoitu. Jokainen kirkkovieras voi myös itse huolehtia käsihygieniasta ja välttää lähikontakteja, kiitos! Pyydämme riskiryhmiin kuuluvia ja sairaita (esim. flunssan oireet) henkilöitä jäämään kotiin. Jumalanpalveluksia voi seurata kotona sähköisistä kanavista: televisiosta, radiosta tai verkon kautta esimerkiksi osoitteessa www.virtuaalikirkko.fi.