48 -tunnin rukousviikonloppu 20.-22.3. toteutuu rukousketjuna kodeissa

pe 20.3. kello 18.00 - su 22.3. kello 18.00
Kahvila Olkkari - Olkkari

Rukous muuttaa maailmaa ja rukoilijaa. 48 tunnin rukousketju käynnistyy pe klo 18.

Kahvila Olkkarin 48 tunnin rukousviikonloppua ei voida koronavirusepidemian vuoksi järjestää yhteisenä kokoontumisena. Etukäteen varatut rukousvuorot pe 20.3. klo 18 - su 22.3. klo 18 välillä ovat voimassa. Vuoroja voi edelleen varata Raili Paulilta p. 050 544 3359.

Numeroon voi lähettää myös rukousaiheita tekstiviestinä tai verkkosivujen kautta www.lempaalanseurakunta.fi Meillä on rukouksia kuuleva Jumala!

lähetyssihteeri, tiedottaja (20 % YTM)

Lähetystyö, Kahvila Olkkari, Toivontori. Viestinnässä päivä viikossa (ma).

Kirkon ja seurakunnan tärkein tehtävä on ihmisten saattaminen Jeesuksen luo, rinnalla kulkeminen ja palveleminen eri tilanteissa. Lähetystyö on kirkon ydintehtävä, jotta kaikki saisivat kuulla Jeesuksesta omalla kielellään edes kerran elämässään.

Arkisiin töihini kuuluvat Olkkari-kahvilan ja lähetyskirppis Toivontorin erilaiset tehtävät. Tärkeitä ovat myös lähetystapahtumien järjestäminen, kouluvierailut ja monimuotoinen rukoustoiminta. Kesällä olen rippileireillä, välillä kirjoittelen juttuja Kirkonporttiin.

Työssäni parasta on erilaisten ihmisten kohtaaminen ja vapaaehtoisten kanssa toimiminen. Lempäälässä on aivan upeita vapaaehtoisia. Iloitsen ja kiitän Taivaan Isää heistä. Eräs työn tähtihetkistä on rukoilla toisten kanssa –Jumalan vastaukset yllättävät aina.

Työn vastapainoksi teen vapaaehtoistyötä viime kesänä Myanmariin perustetun lastenkodin hyväksi. Sen elämää on ilo seurata.