Vaellus pääsiäiseen - pääsiäisyön jumalanpalvelus (videoyhteys)

Pyhän Birgitan kirkko

Kristus nousi kuolleista, Jeesus elää! Tule ottamaan pääsiäisyön huikeaa uutista vastaan yhdessä toisten kanssa Lempäälän seurakunnan You Tube -kanavan kautta,. Pappina kanssasi Emmi Korpi, kanttorina Pietari Korhonen, mukana musiikkiryhmä.

Seurakunta muodostuu etäyhteyden avulla osallistuvista ja yhdessä rukoilevista ihmisistä - liity joukkoon mukaan, linkki alla.

Klikkaa tästä ja katso jumalanpalvelukset videoyhteyden kautta

seurakuntapastori, Majakka

Majakan pappi.

Lähetystyössä on kysymys kutsusta ottaa uskon kautta vastaan Jumalan rakkautta ja sen jälkeen välittää tätä rakkautta toisille ihmisille sanoilla ja teoilla.

Työni lähetyspappina on monipuolista, mielekästä ja ajoittain ruuhkaista. Tällä hetkellä valmistelen lasten ja nuorten lähetyssafaria, tapaan seurakuntalaisia, hoidan yhteyksiä lähetysjärjestöihin päin, tilastoin menneitä tapahtumia ja suunnittelen tulevaa.

Viikonloppuisin teen toimituksia ja messuja. On hienoa tavata ihmisiä ja jakaa hengellisiä asioita. Minua koskettaa syntymän ilon ja kuoleman surun äärellä oleminen. On palkitsevaa, kun vaikeuksien ja kamppailujen jälkeen joku ihminen löytää avun ja toivon.

Kiireen vastapainoiksi vapaa-aikana lorvailen kotona, lueskelen tai käyn päiväleffassa. Nautin lasten kanssa leikkimisestä ja liikennevälineissä matkustamisesta. Ja aina on hyvä olla valmiina hyppäämään elämässä spontaanisti esiin putkahtavaan seikkailuun!