Esirukousilta Lempäälän kirkossa

su 19.4. kello 18.00 - su 19.4. kello 19.00
Pyhän Birgitan kirkko

Onko sinulla asioita, joiden puolesta toivoisit että rukoilisimme? Tervetuloa liittymään yhteiseen rukoukseen etäyhteyden kautta!

Majakka-yhteisön järjestämässä illassa rukoilemme meille lähetettyjen esirukouspyyntöjen puolesta. Voit lähettää oman rukousaiheesi tekstiviestillä tai whatsapilla numeroon 050 544 3307, joko ennakkoon tai suoraan lähetykseen alkaen klo 18. Tilaisuus lähetetään suorana lähetyksenä. Voit osallistua siihen laitteeltasi Lempäälän seurakunnan Youtube -kanavalla. Linkki lähetykseen löytyy myös Lempäälän seurakunnan Facebook -sivuilta.

seurakuntapastori, Majakka

Majakan pappi.

Lähetystyössä on kysymys kutsusta ottaa uskon kautta vastaan Jumalan rakkautta ja sen jälkeen välittää tätä rakkautta toisille ihmisille sanoilla ja teoilla.

Työni lähetyspappina on monipuolista, mielekästä ja ajoittain ruuhkaista. Tällä hetkellä valmistelen lasten ja nuorten lähetyssafaria, tapaan seurakuntalaisia, hoidan yhteyksiä lähetysjärjestöihin päin, tilastoin menneitä tapahtumia ja suunnittelen tulevaa.

Viikonloppuisin teen toimituksia ja messuja. On hienoa tavata ihmisiä ja jakaa hengellisiä asioita. Minua koskettaa syntymän ilon ja kuoleman surun äärellä oleminen. On palkitsevaa, kun vaikeuksien ja kamppailujen jälkeen joku ihminen löytää avun ja toivon.

Kiireen vastapainoiksi vapaa-aikana lorvailen kotona, lueskelen tai käyn päiväleffassa. Nautin lasten kanssa leikkimisestä ja liikennevälineissä matkustamisesta. Ja aina on hyvä olla valmiina hyppäämään elämässä spontaanisti esiin putkahtavaan seikkailuun!