Jumalanpalvelus (videoyhteys)

su 17.5. kello 10.00 - su 17.5. kello 12.00
Pyhän Birgitan kirkko

Sanajumalanpalvelus vietetään ilman ehtoollista ja ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa. Mukana on pastori Matti Vehviläinen ja kanttori Pietari Korhonen sekä Minna Koppanen laulu ja Kirsi Kortesmaa huilu. Seurakunta muodostuu etäyhteyden avulla osallistuvista ja yhdessä rukoilevista ihmisistä - tule mukaan Lempäälän seurakunnan You Tube -kanavan kautta, linkki alla.

Pyhäpäivä: 5. sunnuntai pääsiäisestä, kolehti: Kristillisen spiritualiteetin vaalimiseen muun muassa kouluttamalla retriittiohjaajia ja tukemalla hengellistä ohjausta yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten kouluttajien kanssa Hiljaisuuden Ystävät ry:n kautta.

***
Jumalanpalveluksen jälkeen kirkko on avoinna yksityistä hiljentymistä ja rukousta varten kello 11-13. Paikalla on pappi tai muu seurakunnan työntekijä keskustelua ja sielunhoitoa varten. Yhtä aikaa kirkossa saa olla enintään 10 henkilöä. Tulijoita pyydetään huolehtimaan itse käsihygieniasta ja välttämään lähikontakteja. Pyydämme riskiryhmiin kuuluvia ja sairaita (esim. flunssan oireet) henkilöitä jäämään kotiin. ***

Klikkaa tästä ja katso jumalanpalvelukset videoyhteyden kautta