Monikulttuurinen kahvila - Multicultural Meeting Point

Open Coffee House for Immigrants and their Finnish Friends

Monikulttuurinen kahvila Perheverstaalla (Tampereentie 2 B) klo 16-18.

lähetyssihteeri, tiedottaja

Lähetystyö, Kahvila Olkkari, Toivontori. Viestinnässä päivä viikossa (ma).

Kirkon ja seurakunnan tärkein tehtävä on ihmisten saattaminen Jeesuksen luo, rinnalla kulkeminen ja palveleminen eri tilanteissa. Lähetystyö on kirkon ydintehtävä, jotta kaikki saisivat kuulla Jeesuksesta omalla kielellään edes kerran elämässään.

Arkisiin töihini kuuluvat Olkkari-kahvilan ja lähetyskirppis Toivontorin erilaiset tehtävät. Tärkeitä ovat myös lähetystapahtumien järjestäminen, kouluvierailut ja monimuotoinen rukoustoiminta. Kesällä olen rippileireillä, välillä kirjoittelen juttuja Kirkonporttiin.

Työssäni parasta on erilaisten ihmisten kohtaaminen ja vapaaehtoisten kanssa toimiminen. Lempäälässä on aivan upeita vapaaehtoisia. Iloitsen ja kiitän Taivaan Isää heistä. Eräs työn tähtihetkistä on rukoilla toisten kanssa –Jumalan vastaukset yllättävät aina.

Työn vastapainoksi teen vapaaehtoistyötä viime kesänä Myanmariin perustetun lastenkodin hyväksi. Sen elämää on ilo seurata.

Pyhän Birgitan kirkko

Aamurukoukset kirkossa

Aamurukouksista virtaa päivään

Lempoisten seurakuntatalo

Ei Yhteisöllistä ruokahetkeä 29.1.

Ruokahetkeä ei voida järjestää seuraavina päivinä: 29. tammikuuta, 4. ja 25. helmikuuta ja 14. ja 28. huhtikuuta.

Pyhän Birgitan kirkko

Rukouspysäkki