Jumalanpalvelus (videoyhteys)

Pyhän Birgitan kirkko

Sanajumalanpalvelus vietetään ilman ehtoollista ja ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa. Mukana ovat pastori Manta Jutila ja kanttori Merja Lohilahti. Seurakunta muodostuu etäyhteyden avulla osallistuvista ja yhdessä rukoilevista ihmisistä - tule mukaan Lempäälän seurakunnan You Tube -kanavan kautta, linkki alla.

Pyhäpäivä: 6. sunnuntai pääsiäisestä, kolehti: Lasten ja nuorten koulutuksen mahdollistamiseen ja tukemiseen kehitysmaissa kunnostamalla kouluja, tukemalla paikallisia opettajia ja hankkimalla opetusmateriaaleja Kirkon Ulkomaanavun kautta.

***
Jumalanpalveluksen jälkeen kirkko on avoinna yksityistä hiljentymistä ja rukousta varten kello 11-13. Paikalla on pappi tai muu seurakunnan työntekijä keskustelua ja sielunhoitoa varten. Yhtä aikaa kirkossa saa olla enintään 10 henkilöä. Tulijoita pyydetään huolehtimaan itse käsihygieniasta ja välttämään lähikontakteja. Pyydämme riskiryhmiin kuuluvia ja sairaita (esim. flunssan oireet) henkilöitä jäämään kotiin.

Klikkaa tästä ja katso jumalanpalvelukset videoyhteyden kautta