Jumalanpalvelus (etäyhteys)

Pyhän Birgitan kirkko

Sanajumalanpalvelus vietetään ilman ehtoollista ja ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa. Mukana ovat pastori Laura Suokas ja kanttori Merja Lohilahti. Seurakunta muodostuu etäyhteyden avulla osallistuvista ja yhdessä rukoilevista ihmisistä - tule mukaan Lempäälän seurakunnan You Tube -kanavan kautta, linkki alla.

Pyhäpäivä: Helluntaipäivä, kolehti: Kirkon paikallisseurakuntien piirissä toimivien tavoittavien jumalanpalvelusyhteisöjen tukemiseksi valmennuksella, mentoroinnilla ja tapahtumilla Hengen uudistus kirkossamme ry:n kautta.

***
Jumalanpalveluksen jälkeen kirkko on avoinna yksityistä hiljentymistä ja rukousta varten kello 11-13. Paikalla on pappi tai muu seurakunnan työntekijä keskustelua ja sielunhoitoa varten. Yhtä aikaa kirkossa saa olla enintään 10 henkilöä. Tulijoita pyydetään huolehtimaan itse käsihygieniasta ja välttämään lähikontakteja. Pyydämme riskiryhmiin kuuluvia ja sairaita (esim. flunssan oireet) henkilöitä jäämään kotiin.

Klikkaa tästä ja katso jumalanpalvelukset videoyhteyden kautta