Olkkarin vohvelikahvila

la 15.8. kello 10.00 - la 15.8. kello 14.00
Kahvila Olkkari - Olkkari

Poikkea vohvelikahville Olkkariin - täällä voit tehdä pienellä paljon hyvää.

Olkkarin vohvelikahvila la klo 10-14, os.Tampereentie 4. Vastapaistettuja vohveleita mansikkahillon ja kermavaahdon kera. Tuotto Myanmarin lastenkodille.

lähetyssihteeri, tiedottaja (20 % YTM)

Lähetystyö, Kahvila Olkkari, Toivontori. Viestinnässä päivä viikossa (ma).

Kirkon ja seurakunnan tärkein tehtävä on ihmisten saattaminen Jeesuksen luo, rinnalla kulkeminen ja palveleminen eri tilanteissa. Lähetystyö on kirkon ydintehtävä, jotta kaikki saisivat kuulla Jeesuksesta omalla kielellään edes kerran elämässään.

Arkisiin töihini kuuluvat Olkkari-kahvilan ja lähetyskirppis Toivontorin erilaiset tehtävät. Tärkeitä ovat myös lähetystapahtumien järjestäminen, kouluvierailut ja monimuotoinen rukoustoiminta. Kesällä olen rippileireillä, välillä kirjoittelen juttuja Kirkonporttiin.

Työssäni parasta on erilaisten ihmisten kohtaaminen ja vapaaehtoisten kanssa toimiminen. Lempäälässä on aivan upeita vapaaehtoisia. Iloitsen ja kiitän Taivaan Isää heistä. Eräs työn tähtihetkistä on rukoilla toisten kanssa –Jumalan vastaukset yllättävät aina.

Työn vastapainoksi teen vapaaehtoistyötä viime kesänä Myanmariin perustetun lastenkodin hyväksi. Sen elämää on ilo seurata.