Konsertti - Ruuttunen Lewis Koskinen - musiikkia arjen rosoisuudesta ja toivon hehkusta

Pyhän Birgitan kirkko

Konsertti kirkossa

Ruuttunen, Lewis & Koskinen on trio, jonka rosoisen herkät laulut puhuvat arjesta, ihmisenä kasvamisen kivusta ja suhteesta toiseen ihmiseen. Musiikki on kitarapohjaista kantrirockia ilmavalla ja akustissävyisellä tyylillä. Trion laulunkirjoittajana toimii Mikko Ruuttunen, jonka tekstit ovat pohdiskelevia ja paljaita, joskus vähän sarkastisia ja paikoin syvällisiä ja koskettaviakin. Lauluja tulkitsevat Mikko Ruuttunen ja Timo Lewis. Alkujaan keuruulaislähtöisen yhtyeen musiikillinen yhteistyö on alkanut 1980- ja 1990-lukujen vaihteessa. Väliin mahtui joitakin hiljaisempia vuosia, ja nyt vuodesta 2014 alkaen miehet työstävät, esittävät ja julkaisevat uutta materiaalia. Kaikkien jäsenten yhteistyönä luodaan kantrivivahteiset sovitukset ja tälle triolle ominainen harmonia, josta kuuluu läpi jäsenten pitkä ystävyys ja yhdessä kuljettu matka.

Yhtyeeltä on ilmestynyt digitaalinen albumi Sumuisia suuntaviivoja (2019).

Keikkakokoonpanossa soittavat:

Mikko Ruuttunen - laulu, akustiset kitarat, sähkökitarat, steelkitarat, dobro, huuliharppu
Timo Lewis - akustiset kitarat, laulu
Miika Koskinen - basso, taustalaulu, huuliharppu

Konserttiin vapaa pääsy ja ilmainen ohjelma.
järj. Lempäälän seurakunnan musiikkityö ja parisuhdetyö