Pyhäinpäivän kynttilähartaus ja konserttituokio

Muistokynttilöitä rivissä Pyhän Birgitan kirkon alttarilla.
Pyhän Birgitan kirkko

Pyhäinpäivän kynttilähartaus ja konserttituokio.

Koronatilanteen vuoksi pyhäinpäivänä on kolme samanlaista, avointa tilaisuutta.
Kello 13-14 pidettävään tilaisuuteen on lähetetty kutsu lokakuussa 2019 - tammikuussa 2020 kuolleiden omaisille.

Tilaisuudessa luetaan vuoden aikana kuolleiden seurakuntalaisten nimet ja sytytetään jokaiselle oma kynttilä.

Mukana Matti Vehviläinen, Krista Lindqvist, Pietari Korhonen ja Marianne Järvinen (huilu). Konserttituokion musiikki Pyhän Birgitan Laulajat, joht. Olli-Taavetti Kankkunen.

Pyhäinpäivän tilaisuudet:
Kello 13-14 (lokakuussa 2019 - tammikuussa 2020 kuolleiden omaisille)
Kello 4.30-15.30 (helmi-toukokuussa 2020 kuolleiden omaisille)
Kello 16-17 (kesä-lokakuussa 2020 kuolleiden omaisille)

Koronatilanteen vuoksi kirkkoon voidaan ottaa kerrallaan max. 100 henkilöä. Pyydämme, että omaisia osallistuisi tilaisuuteen 2-3 henkilöä muisteltavaa läheistä kohden.

Pyhäinpäivän videohartaus lähetetään seurakunnan Youtube ja Facebook -kanavilla ja on katsottavissa pyhäinpäivänä klo 13 lähtien.
Seurakunnan Youtube-kanavan osoite: https://www.youtube.com/channel/UCCNIlUWnH7FRB0XR8q_4LVw