Pyhäinpäivän kynttilähartaus ja konserttituokio

la 31.10. kello 16.00
Muistokynttilöitä rivissä Pyhän Birgitan kirkon alttarilla. Kuva: Sonja Meskanen.
Pyhän Birgitan kirkko

Pyhäinpäivän kynttiläkirkko ja konserttituokio

Koronatilanteen vuoksi pyhäinpäivänä on kolme samanlaista, avointa tilaisuutta.
Kello 16-17 pidettävään hartauteen on lähetetty kutsu kesä-lokakuussa 2020 kuolleiden omaisille.

Tilaisuudessa luetaan vuoden aikana kuolleiden seurakuntalaisten nimet ja sytytetään jokaiselle oma kynttilä. Mukana Matti Vehviläinen, Krista Lindqvist, Pietari Korhonen ja Marianne Järvinen (huilu). Konserttituokion musiikki Pyhän Birgitan laulajat, joht. Olli-Taavetti Kankkunen.

Pyhäinpäivän tilaisuudet:
Kello 13-14 (kutsu lokakuussa 2019 - tammikuussa 2020 kuolleiden omaisille)
kello 14.30-15.30 (kutsu helmi-toukokuussa 2020 kuolleiden omaisille)
kello 16-17 (kutsu kesä-lokakuussa 2020 kuolleiden omaisille).

Koronatilanteen vuoksi kirkkoon voidaan ottaa kerrallaan max. 100 henkilöä. Pyydämme, että omaisia osallistuisi tilaisuuteen 2-3 henkilöä muisteltavaa läheistä kohden.

Pyhäinpäivän videohartaus lähetetään seurakunnan YouTube ja Facebook -kanavalla ja on katsottavissa pyhäinpäivänä klo 13 lähtien.
Seurakunnan Youtube-kanavan osoite: https://www.youtube.com/channel/UCCNIlUWnH7FRB0XR8q_4LVw