Kirkkoherra Mikko Oikarisen läksiäismessu

su 8.11. kello 10.00 - su 8.11. kello 12.00
Pyhän Birgitan kirkko

Kirkkoherra, rovasti Mikko Oikarisen läksiäismessu Pyhän Birgitan kirkossa. Koronaturvallisuuden vuoksi kirkkoon mahtuu vain sata henkilöä. Suosittelemme kasvomaskien käyttöä. Messu lähetetään suorana Lempäälän seurakunnan Youtube-kanavalla.

Juhlamessussa saarnaa eläkkeelle jäänyt kirkkoherra, rovasti Mikko Oikarinen. Liturgina on vt. kirkkoherra Matti Vehviläinen, musiikissa on kanttori Kaisa Naukkarinen sekä Pietari & Kalat -kuoro, joht. Pietari Korhonen.

Messun musiikissa ammennetaan Mikko Oikarisen vuonna 2001 tekemän Lähdemessun lauluista.

Messun voi katsoa suorana ja myöhemmin tallenteena seurakunnan Youtube-kanavalla:
Tallenne on katsottavissa myös seurakunnan nettisivuilla.

Pyhäpäivä: 23. sunnuntai helluntaista, Kolehti: Lapsiperheiden vanhempien tukemiseen Nuori kirkko ry:n Perheystävätoiminnan kautta.

***

Juhlamessun jälkeen, kello 11.30-13 on kirkkokahvit ja Mikko Oikarisen vastaanotto Lempoisten seurakuntatalossa. Vieraat ohjataan kahvitilaisuuteen porrastetusti. Omaa vuoroaan voi odottaa kirkossa, jossa kuulijoille esiintyy Pietari & Kalat -kuoro.

Järjestöjen ja yhteistyökumppaneiden edustajien kirkkokahvit ja vastaanotto on kello 14-16. Ilmoittautuminen vastaanottoon päättyi 5.11.

Mahdolliset muistamiset Mikko Oikariselle ilman vastaanottokäyntiä voi toimittaa Lempoisten seurakuntataloon vahtimestareille sunnuntaina 8.11. kello 9 lähtien.

vt. kirkkoherra

Määräaikainen vt. kirkkoherra 31.12.2021 saakka.