Hoosianna! 1. adventtisunnuntain messu

su 29.11. kello 10.00 - su 29.11. kello 12.00
Pyhän Birgitan kirkko

Adventtimessu Pyhän Birgitan kirkossa. Noudatamme turvallisuuskäytäntöjä. Suosittelemme suojamaskin käyttöä. Ota oma maski mukaan.

Messu lähetetään suorana Lempäälän seurakunnan Youtube-kanavalla.

Pyhäpäivä: 1. adventtisunnuntai

Tervetuloa mukaan laulamaan yhdessä Hoosiannaa ja aloittamaan laskeutuminen joulunaikaan!

Ensimmäinen adventtisunnuntai on yksi kirkkovuoden suosituimmista pyhistä. Turvallisen osallistumisen takaamiseksi järjestämme tänä vuonna kaksi jumalanpalvelusta: klo 10 ja 12. Ensimmäinen klo 10 alkava palvelus on normaali messu, jossa vietetään ehtoollista. Toinen klo 12 alkava palvelus on lyhyempi kirkkohetki, jossa ei ole ehtoollista.

Liturgi: Atte Hokkanen

Kolehti: Pakolaisten auttamiseen muun muassa tukemalla toimeentulon hankkimista ja tarjoamalla lapsille mahdollisuuksia palata kouluun Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Messun voi katsoa suorana ja myöhemmin tallenteena seurakunnan Youtube-kanavalla: