Löydä lahjasi -koulutus

Kuljun seurakuntatalo Majakka

Tervetuloa löytöretkelle ja inspiroivalle matkalle kohti omaa kutsua!

Oletko pohtinut, että miten löytää itselle sopiva palvelutehtävä seurakunnassa? Mitä armolahjoja Pyhä Henki on minulle antanut?
Löydä lahjasi, löydä paikkasi -kurssi on käytännöllistä opetusta Pyhän Hengen työstä ja armolahjoista meidän elämässämme, arjen tasolta ja huumorilla höystettynä.
Kurssilla saa maanläheisesti tietoa tämän päivän karismaattisuudesta. Keskustelu ja opetus liikkuvat turvallisesti evankelisluterilaisen uskon pohjalta. Olisiko sinulla vieraanvaraisuuden, antamisen, rohkaisemisen, johtajuuden, opettamisen tai vaikkapa rukoilemisen armolahjaa? Haluatko tietää, mitä Raamatussa tarkoitetaan kielillä puhumisella tai profetaalisuudella? Voisivatko armolahjat ja niiden käyttö olla luonteva osa meidän seurakunnan elämää? Kaikkea tätä voit olla oppimassa Löydä lahjasi, löydä paikkasi -kurssilla.

Koulutuksen ohjaajana toimii Matti Mäkinen Kansan Raamattuseurasta.
Kurssille otetaan enintään 28 henkilöä. Osallistuminen edellyttää kokoaikaista mukanaoloa. Koulutusillat järjestetään Kuljun Majakalla keskiviikkoiltaisin (21.10., 4.11., 18.11. ja 2.12.) klo 18-20. Voit osallistua mukaan ilmoittautumalla tämän linkin kautta: Ilmoittautuminen päättyy xx.