Uusi Alku 2021

Uusi Alku -tapahtuman tunnus - käsi, jolla punainen pieni sydän.

Tänä vuonna tarjoillaan erikoislähetys - hyvät tutut elementit pienessä striimatussa paketissa Hopetubessa kello 18! Musiikissa NNS, Maksetut viulut ja kls. Menossa mukana myös mm. Mikko Vaismaa, Miika Korkatti ja Late Johansson.

Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen Uusi Alku -tapahtuma lähetetään striimattuna.
Klikkaa itsesi kyseisenä lauantaina klo 18 Hopetube-kanavalle YouTubeen! Mukaan pääset ihan ilmaiseksi!

Tapahtuman musiikista vastaavat NNSMaksetut viulut ja kls. Menossa mukana myös mm. Mikko VaismaaMiika Korkatti ja Late Johansson.

Uuden alun juttu on se, että pääsee mukaan toteuttamaan tapahtumaa ja se on tänäkin vuonna mahdollista. Katso lisätiedot täältä.

Tämän vuoden teemana on #turvapaikka. Maailman tilanne on tällä hetkellä sekava, mutta onneksi meillä on Jumalan luona aina olemassa turvapaikka.

ks. lisää www.uusialku.fi

nuorisotyönohjaaja, tyttötyö

Uusi Alku -tapahtuman koordinaattori.

Työssäni saan pitää kerhoja ja leirejä, vierailla kouluilla, kouluttaa isosia ja kerhonohjaajia sekä järjestää erilaisia tapahtumia. Parasta on ihmisten kohtaaminen ja Jumalan rakkaudesta kertominen sekä elämän ihmetteleminen. Seurakunta ja kristityt ovat Jumalan kädet ja jalat maailmassa. Rentoudun perheen ja ystävien kanssa. Mielipuuhiani ovat tanssiminen ja kaikenlainen käsillä tekeminen.