Olkkarin munkkikahvila

pe 14.5. kello 10.00 - 14.00
Kahvila Olkkari - Olkkari

Pienellä voi tehdä hyvää.
Henkilörajoitus on kymmenen (10) henkilöä.
Huolehdimme turvaväleistä ja Olkkarissa on mahdollisuus käsihygieniaan. Ota mukaan oma kasvomaski!

Olkkarin munkkikahvila klo 10-14. Pe 14.5. munkkileipurit ja piirakkaleipurit pitävät taukoa. Munkkeja myydään pakastettuina 1,50 € / kpl, 5 € / 4 kpl, 10 € / 9 kpl Tuotto Myanmarin lastenkeskukselle.


Ota yhteyttä

lähetyssihteeri, tiedottaja (20 % YTM)

Lähetystyö, Kahvila Olkkari, Toivontori. Viestinnässä päivä viikossa (ma).

Kirkon ja seurakunnan tärkein tehtävä on ihmisten saattaminen Jeesuksen luo, rinnalla kulkeminen ja palveleminen eri tilanteissa. Lähetystyö on kirkon ydintehtävä, jotta kaikki saisivat kuulla Jeesuksesta omalla kielellään edes kerran elämässään.

Arkisiin töihini kuuluvat Olkkari-kahvilan ja lähetyskirppis Toivontorin erilaiset tehtävät. Tärkeitä ovat myös lähetystapahtumien järjestäminen, kouluvierailut ja monimuotoinen rukoustoiminta. Kesällä olen rippileireillä, välillä kirjoittelen juttuja Kirkonporttiin.

Työssäni parasta on erilaisten ihmisten kohtaaminen ja vapaaehtoisten kanssa toimiminen. Lempäälässä on aivan upeita vapaaehtoisia. Iloitsen ja kiitän Taivaan Isää heistä. Eräs työn tähtihetkistä on rukoilla toisten kanssa –Jumalan vastaukset yllättävät aina.

Työn vastapainoksi teen vapaaehtoistyötä viime kesänä Myanmariin perustetun lastenkodin hyväksi. Sen elämää on ilo seurata.