Sulle kiitos soi! Kesäkonsertti

Pyhän Birgitan kirkko

Uudet Koronarajoitukset mahdollistavat 100 hengen mukana olon konsertissa, joten tervetuloa paikan päälle! Konsertti myös striimataan ja se on nähtävissä Lempäälän seurakunna Youtube -kanavalla sekä suorana lähetyksenä, että tallenteena konsertin jälkeen.

Konsertissa kuullaan tuttuja, kesäisiä ja kiitoshenkisiä yksinlauluja tenori Juha Yli-Knuuttilan laulamana. Lauluista mainittakoon vaikkapa L.V.Beethovenin Jumalan kunnia luonnossa, Konsta Jylhän Suvivirsi ja Kari Tikan Armolaulu.
Sellisti Eeva Leijo ja huilisti Kirsi Kortesmaa esittävät G.F.Telemannin barokkimusiikkia. Lisäksi kuullaan soolosellomusiikkia.
Säestyksistä vastaa ja urkusoolon soittaa kanttori Pietari Korhonen.
Tilaisuudessa kerätään kolehti Lempäälän seurakunnan diakoniatyölle. Konserttiin on vapaa pääsy.

Pietari & Kalat -gospelkuoro, Kipinät-sekakuoro

Arkiseen työpäivääni voi kuulua kuoroharjoituksia, palavereja ja musiikin suunnittelua, sovittamista, urkujen viritystä sekä sähköpostiliikenteen hoitoa. Haaveilen, että ehtisin harjoitella enemmän. Olen omalla alallani, ja parasta on huomata, miten musiikki koskettaa ihmisiä. Minulla on paras mahdollinen työnantaja: se on viime kädessä Taivaan Isä. Kirkon tärkein tehtävä on kertoa sanoin ja teoin rakastavasta Jumalasta. Musiikki välittää kristillistä uskoa, mutta lisäksi se virkistää, poistaa ahdistusta, hiljentää, luo tunnelmaa ja yhdistää. Vapaa-aikanani harrastan kuntoilua, kuten suunnistusta, lenkkeilyä ja hiihtoa. Teen myös metsätöitä.