Kesämökkiläisten kirkko

su 25.7. kello 10.00 - 12.00
Pyhän Birgitan kirkko

Kesäinen ehtoollisjumalanpalvelus eli messu Pyhän Birgitan kirkossa.
Noudatamme terveysturvallisuusohjeita. Ota oma kasvomaski ja halutessasi oma virsikirja mukaan!

Kesämökkiläisten kirkkopyhä, pappina Juha Lankinen, kanttorina Kaisa Naukkarinen, suntiona Krista Lindqvist.

Messun jälkeen kirkkokahvit ulkosalla tapulin juurella. Kulttuuripitoinen hautausmaakierros klo 12 Kirkkohautausmaalla, oppaana Kirsti Isotalo.

Virret 962; 708; 135; 211; 975; 510; 125:3-5

vs. seurakuntapastori

Määräaikainen kesän ajan 31.5. – 29.8.2021.

Olen toiminut pappina Tampereen ympäristössä jo parinkymmen vuoden ajan. Työhöni kuuluvat kaikki papin työhön liittyvät tehtävät, mutta tänä kesänä rippikoulu jää osaltani väliin. Nuoria toivon kohtaavani messuissa ja muissa menoissa.

Työssäni erilaisten ihmisten kohtaaminen on innostavaa. Ihmisten tapaaminen on aina myönteinen mahdollisuus löytää uutta. Koen, että seurakunnan perustehtävä liittyy seurakuntalaisten rinnalla kulkemiseen eri elämäntilanteissa. Papin työ ei ole vain saarnaamista tai johtamista, vaan siihen liittyy aina myös elämästä oppimisen näkökulma.

Rinnalla kulkeminen toteutuu papin työssä luontevasti kirkollisten toimitusten, kuten ristiäisten ja vihkijuhlien kautta. Niissä on läsnä sama hieno syvyys kuin pyhäpäivän messussa. Yhteinen kokemus kirkon keskellä puhuttelee minua. Olemme olemassa kirkkona, jotta voisimme kohdata Jumalan rakkauden Hänen sanansa kautta.

Kirkon työn lisäksi elämääni kuuluvat perhe – puoliso ja yläasteelle siirtyvä tyttäremme – sekä yhteiset harrastuksemme. Liikumme paljon luonnon keskellä, ratsastustakin harrastetaan, mutta ehkä rakkain harrastus itselleni on musiikki. Lempäälän kirkkokuoron taidoista olen saanut nauttia Kirkkomusiikkijuhlilla v. 2016. Gospel-painotteista messuakin olen ollut toteuttamassa Lempäälän kirkossa.