Sataman joulupäivä

Sääksjärven seurakuntatalo - Sali

Jouluateria ja leppoisaa joulutunnelmaa Satamassa. Ennakkoilmoittautuminen viimeistään 15.12. Tilaisuuteen voidaan ottaa vallitsevan pandemiatilanteen vuoksi korkeintaan 20 osallistujaa.

Sataman joulupäivä on tarkoitettu niille alueen ihmisille, jotka viettäisivät joulupäivää mielummin jossain muualla kuin vain kotona. Voit saapua yksin tai yhdessä perheenjäsenen tai tuttavan kanssa. Jouluateria on maksuton, mutta voit halutessasi maksaa vapaaehtoisen ruokamaksun ja osallistua näin tilaisuuden kuluihin.

Aterian jälkeen voi esimerkiksi pelata lautapelejä (oman suosikkipelinsä voi ottaa mukaan), rupatella, leikkiä tai olla vaan ja nauttia joulutunnelmasta. Sataman joulupäivä päättyy noin klo 16.30 alkavaan iltahartauteen.

Ilmoittaudu ennakkoon viimeistään 15.12. verkkoilmoittautumisella (Ilmoittautumislinkki alla). Lisätietoja voit kysellä sähköpostitse tai puhelimitse Riikka Mattilalta. Kerro ilmoittautuessasi mahdolliset ruoka-aineallergiat. Jos sinulla on mielessä jotain, miten tahtoisit osallistua joulupäivän järjestelyihin tai ohjelmaan, kerro sekin. Huomaathan, että voimme tiukentuneen koronatilanteen vuoksi ottaa tilaisuuteen vain 20 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Saavuthan vain terveenä.

Jos joudut perumaan saapumisesi, ilmoita siitä välittömästi Riikalle, niin paikkasi vapautuu seuraavalle jonossa olevalle.

Tästä klikkaamalla pääset ilmoittautumaan

Sääksjärven seurakuntatalo Sataman nimikkopappi. Talo avautuu syksyllä 2021.