Kehon ja mielen huoltoa hengellisen musiikin säestämänä

pe 22.4. klo 17.00
Kehonhuoltoa Ukrainan hyväksi

Sääksjärven seurakuntatalo - Kerhotila

Ilmoittaudu tekstiviestillä numeroon 050 544 3478. Osallistumismaksu 5€, josta 1€ menee Ukrainasta paenneiden hyväksi Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Tervetuloa huoltamaan kehoa ja mieltä sekä nauttimaan kauniista hengellisestä musiikista Sääksjärvelle seurakuntatalo Satamaan. Tunti on yhdistelmä lempeitä dynaamisia venytyksiä, täsmävenytyksiä, rentoutumista ja elävää musiikkia.

Ilmoittaudu tekstiviestillä numeroon 050 544 3478. Kirjoita viestiin nimesi sekä tieto, jos tarvitse jumppa-alustan lainaan.

Tunti sopii kaikille. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta kehonhuollosta, muusta liikunnasta tai seurakuntaelämästä. Ei myöskään haittaa vaikka et olisi seurakunnan jäsen. Harjoitukset tapahtuvat pääosin lattialla oman jumppa-alustan päällä.

Ohjaajana toimii Hyvinvointistudio Kehotuksen yrittäjä fysioterapeutti, pilatesohjaaja Hanna-Kaisa Hakala ja musiikista vastaavat vaihtuvat muusikot.

Ota mukaasi oma jumppa-alusta ja etenkin, jos palelet helposti, ota myös oma viltti. Pukeudu rentoihin joustaviin vaatteisiin. Huomioithan, että Satamassa ei ole erillisiä pukuhuoneita.

Osallistumismaksu on 5 euroa. Voit maksaa sen paikanpäällä käteisellä tai Mobile Pay -maksuna. Jokaisesta osallistumismaksusta euro menee aina Kirkon Ulkomaanavun kautta hyväntekeväisyyteen Ukrainasta sotaa paenneiden auttamiseksi.
  • Aikuisille Aikuisille
  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

vahtimestari-siivooja

Sääksjärven seurakuntatalo Satama, Tervajärven leirikeskus. Myös suntion tehtäviä Satamassa ja Majakassa.