Kaatuneitten muistopäivän jumalanpalvelus

Pyhän Birgitan kirkko

Kaatuneitten muistopäivän sanajumalanpalvelus ja seppeleen lasku sankarihaudoille.

Pyhäpäivä: 4. sunnuntai pääsiäisestä

KAATUNEITTEN MUISTOPÄIVÄN TILAISUUS

järjestetään Lempäälän sankarihaudoilla heti jumalanpalveluksen jälkeen, noin klo 11.00. (Jumalanpalvelus alkaa klo 10.)

* Rukousvirsi rauhasta, latinalainen antifoni - Hymnus, johtaa kanttori Kaisa Naukkarinen (keskiaikainen sävelmä Saksasta, sov. Ilmari Krohn)
* Puhe - Kirkkovaltuutettu, dipl.ins. Veikko Kuumola
* Kiitos Jumalamme kun annoit kauniin maan - Hymnus, johtaa kanttori Kaisa Naukkarinen (säv./sov. Pekka Simojoki, san. Anna-Mari Kaskinen)
* Seppeltenlasku sankariristille ja Karjalaan jääneiden muistomerkille
* Sun kätes, Herra, voimakkaan (virsi 577: 1-5,7)
* Seppeleenlasku vapaussodan muistomerkille Kirkkotorilla sekä vakaumuksensa puolesta kaatuneiden muistomerkille Ristimäessä.

HUOM! Klo 18 "Nimet hautakivissä" - kunniakierros sankarihautausmaalla. Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan! Järj: Lempäälän Reserviupseerikerho ja Lempäälän Sotaveteraanit