Lähiluontoiltapäivä

Kuva Teemu Hiltunen

Sääksjärven seurakuntatalo - Sali

Metsäekologi Petri Keto-Tokoin luento, paikallisia luontokuvia ja lapsille omaa ohjelmaa. Ilmoittaudu lasten ohjelmaan 23.5. mennessä.

Luvassa luontoaiheinen luento, omaa ohjelmaa lapsille, esillä paikallisia luontokuvia sekä rukous Luomakunnan puolesta.
Monimuotoisesta metsästä saapuu kertomaan tietokirjailija, metsäekologian lehtori, Petri Keto-Tokoi.

Mukana tapahtumaa toteuttamassa seurakunnan kanssa ovat paikalliset luonnon ystävät, Lempäälän ympäristönsuojeluyhdistys sekä Lempäälän lukion Ilmastosoturit.

Tapahtuma on maksuton.

Jo ennen klo 15 alkavaa tilaisuutta, on klo 13 Luomakunnan sunnuntain jumalanpalvelus ja klo 14 maksuton keittolounas.
Tervetuloa!

Lasten ohjelmaan ilmoittaudutaan erikseen 23.5. klo 16 mennessä (klikkaa alta, niin pääset ilmoittautumaan).

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Ilmoittaudu lasten ohjelmaan klikkaamalla tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä