Raamattu alusta loppuun -tapahtuma

su 30.10. klo 12.30 – 21.00

Muu tila

Pispalan kirkossa. Tapahtuma myös striimataan. Ohjelmassa on 48 luentoa, 36 opettajaa ja Raamatun jokainen kirja käydään läpi 24 tunnin aikana. Opettajina toimivat Eero Junkkaala ja Raamatunopetusakatemian kurssin käyneitä Raamatun opettajia sekä Tampereen ja lähialueiden seurakuntien työntekijöitä, mukana myös Matti Mäkinen ja Matti Vehviläinen.

Pispalan kirkossa. Tapahtuma myös striimataan. Ohjelmassa on 48 luentoa, 36 opettajaa ja Raamatun jokainen kirja käydään läpi 24 tunnin aikana. Opettajina toimivat Eero Junkkaala ja Raamatunopetusakatemian kurssin käyneitä Raamatun opettajia sekä Tampereen ja lähialueiden seurakuntien työntekijöitä, mukana myös kirkkoherra Matti Vehviläinen.

Tämä erikoispitkä raamattuopetusrupeama etenee 20 minuutin mittaisin luennoin koko ajan seuraavasti: pe 18-21, la 9-21 ja su 12-21. Jokaisen luennon jälkeen on lyhyt jaloittelutauko. Väliajoilla ja luentoja kuunnellessa voi samanaikaisesti nauttia kahvilan antimista ja runsaasta kirjapöydän valikoimasta.

Luennot striimataan, joten niitä voi seurata myös etänä. Tule kokemaan tapahtuman hieno tunnelma. Jos et voi olla koko aikaa, kuuntele osa netin kautta.

Katso tapahtuman tarkempi ohjelma ja striimilinkki:
https://tampereenseurakunnat.fi/seurakunnat/harjun_seurakunta/toimintaa?event_id=51451&page=20&page__22452=9
  • Aikuisille Aikuisille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä