Lions club Lempäälän järjestämä joulukonsertti, esiintyjänä Tomi Metsäketo

Pyhän Birgitan kirkko

Joulukonsertti, järj. Lions Club Lempäälä.

Solistina Tomi Metsäketo. Käsiohjelman hinta 20 e. Vapaa pääsy.

Tervetuloa perinteiseen Lions Club Lempäälän järjestämään kirkkokonserttiin Lempäälän Pyhän Birgitan kirkkoon. Solistivieraana on Tomi Metsäketo, taitava ja monipuolinen musiikin huippuammattilainen. Metsäketo on julkaissut pitkän uransa aikana monia levyjä ja hänet on nähty useilla konserttikiertueilla ja lukemattomissa yksittäisissä konserteissa.

Lions Club Lempäälä avustaa vuosittain lasten ja nuorten parissa tehtävää avustustyötä ja harrastustoimintaa, ikäihmisiä ja humanitäärisen avun tarpeessa olevia. Tämän konsertin tuotto käytetään Lempäälän lasten ja nuorison harrastusten tukemiseen. Tuotto lahjoitetaan Lempäälän kolmelle partiolippukunnalle, sekä nuorten moottoripajalle Lempäälässä.

Käsiohjelmia on myynnissä 1.11 alkaen. Niitä myyvät Lempäälän, Kuljun ja Sääksjärven kirjastot, Neste Kuokkala, Kahvila Siiri, Liisan Leipomo Kulju, Sportia Matti sekä Kampaamo Kauneushoitola Riehunkangas. Käsiohjelmia myyvät myös LC Lempäälän jäsenet ja Funkkis Esson Moottorikerho.

• Musiikki Musiikki