Sataman joulupäivä

su 25.12. klo 14.00
Tervetuloa yhteiseen jouluun!

Sääksjärven seurakuntatalo - Keittiö

Jouluateria ja leppoisaa joulutunnelmaa Satamassa - tervetuloa! Tilaisuuden päätteeksi noin klo 16.30 on jouluhartaus.
Ilmoittaudu sähköisesti 15.12. mennessä: https://bit.ly/3GKRLE3 - mukaan mahtuu 60 ensimmäistä.

Sataman joulupäivä on tarkoitettu niille alueen ihmisille, jotka viettäisivät joulupäivää mielummin jossain muualla kuin vain kotona. Voit saapua yksin tai yhdessä perheenjäsenen tai tuttavan kanssa. Jouluateria on maksuton, mutta voit halutessasi maksaa vapaaehtoisen ruokamaksun ja osallistua näin tilaisuuden kuluihin.

Aterian jälkeen voi esimerkiksi pelata lautapelejä (oman suosikkipelinsä voi ottaa mukaan), rupatella, leikkiä tai olla vaan ja nauttia joulutunnelmasta. Sataman joulupäivä päättyy noin klo 16.30 alkavaan iltahartauteen.

Ilmoittaudu ennakkoon viimeistään 15.12. verkkoilmoittautumisella (linkki alla). Lisätietoja voit kysellä sähköpostitse tai puhelimitse seurakuntapastori Ira Sirkiältä. Kerro ilmoittautuessasi mahdolliset ruoka-aineallergiat. Jos sinulla on mielessä jotain, miten tahtoisit osallistua joulupäivän järjestelyihin tai ohjelmaan, kerro sekin. Huomaathan, että voimme resurssien puitteissa ottaa tilaisuuteen vain 60 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Saavuthan vain terveenä.

Jos joudut perumaan saapumisesi, ilmoita siitä välittömästi Iralle, niin paikkasi vapautuu seuraavalle jonossa olevalle.

Ilmoittaudu tämän linkin kautta:
https://www.mvsoy.fi/srk/lempaala/url/j3fM7w8s5F

Tied. Ira Sirkiä, p. 040 804 9131, ira.sirkia@evl.fi

  • Aikuisille Aikuisille
  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä