Vanhemmuuden kuntokartoitus

Sääksjärven seurakuntatalo - Keittiö

Tule pohtimaan uudella tavalla omaa vanhemmuuttasi! Kahden illan tapaamisissa keskitymme oman vanhemmuuden vahvuuksien näkemiseen.

Voimavarakeskeinen, kahdesta illasta koostuva kokonaisuus antaa aivan uuden tavan nähdä oma vanhemmuus.
Kahden illan aikana käydään läpi kahdeksan keskeistä vanhemmuuden teemaa, joita käsitellään turvallisesti kysymyksien ja tehtävien avulla. Voit tulla yksin, yhdessä toisen vanhemman tai ystävän kanssa. Sinun ei tarvitse jakaa ajatuksiasi muille, niin halutessasi. Vanhemmuuden kuntokartoitus sopii alaikäisten lasten vanhemmille.

Kevään 2023 ensimmäiset kuntokartoitusillat ovat Sääksjärven seurakuntatalo satamassa 17. ja 31.1. klo 17.30 - 19.30. Illan muodostavat yhden kokonaisuuden. Ilmoittaudu mukaan 11.1. 2023 mennessä perhetyönohjaaja Tiina Mäkiselle tiina.a.makinen@evl.fi

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille