Retki keväiseen Viroon 19.-21.5.2023

ke 12.4. klo 8.00
Retki Viroon

Viro

Ilmoittautuminen on päättynyt

Matkaohjelmassa Tallinna, Rakvere, Jõhvi ja Viljandin ystävyysseurakunta. Matkanjohtajina Matti Vehviläinen ja Pietari Korhonen. Matkalla mukana myös Pietari&Kalat -kuoro.

Tervetuloa matkalle keväiseen Viroon 19.-21.5.2023.

Matkakohteina Tallinna, Rakvere, Jõhvi ja Viljandi. Matkanjohtajina kirkkoherra Matti Vehviläinen ja kanttori Pietari Korhonen. Matkalla mukana myös Pietari&Kalat -kuoro. Kuljetukset: Tilausliikenne Markku Mikkola ja Tallink m/s MyStar. Vastuullinen matkanjärjestäjä Matkapojat Oy.

Matkaohjelma:
Perjantai 19.5. Tallinna
Tutustuminen Piritan luostarin raunioihin. Omaa aikaa Vanhassa kaupungissa ja mahdollisuus rentoutua Metropol Spa Hotelin kylpyläosastolla.

Lauantai 20.5. Rakvere, Purtse ja Jõhvi
Matka Suomenlahden rannikolle Itä-Virumaalle. Kohteina viehättävä Rakveren kaupunki, joka on yhdistelmä historiaa ja nykypäivää. Kaupungissa 1200-luvulta peräisin olevat linnanrauniot ja nykyaikainen keskusta kohtaavat. Lounas Liimalan rannassa Purtsen huvivenesataman lähellä sijaitsevassa Restoran Tuliveessä, jonka tarjoamasta kauniista merinäköalasta voi nauttia sekä terassilta että saliin avautuvien suurien ikkunoiden läpi.
Muuseumiöö (museoiden yö) Jõhvin pyhän Mikaelin kirkossa. Kahvit kirkolla, tutustuminen kirkkoon ja kirkkomuseoon. Pietari&Kalat -kuoron konsertti ja muuseumiöön ohjelmaa. Päivällinen yhdessä.

Sunnuntai 21.5. Viljandi
Majoittuminen Hotel Centrumissa. Messu ystävyysseurakuntamme Viljandin Paavalin kirkossa. Liturgina kirkkoherra Allan Praats, saarna Matti Vehviläinen, musiikki Pietari&Kalat -kuoro. Kirkkokahvit viljandilaisten kanssa. Kävelykierros Viljandin keskustassa.

Lisätiedot: Matti Vehviläinen, 050 544 33 58, matti.vehvilainen@evl.fi tai Pietari Korhonen 050 544 33 46, pietari.korhonen@evl.fi

Ilmoittautuminen sähköisesti: bit.ly/viljandi2023
Ilmoittautuminen ja matkan maksaminen 19.4. mennessä

Katso tarkempi matkaohjelma:bit.ly/viro-ohjelma2023

Varausehdot:
- Sitova ilmoittautuminen ja matkan maksaminen 19.4. mennessä. Mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen, matkan hinnasta pidätetään varausmaksu, joka on 25 % matkan hinnasta.
- Matkalle lähtijät on vakuutettu Lempäälän seurakunnan ryhmätapaturmavakuutuksella, muusta vakuutuksesta jokainen lähtijä vastaa itse.
- Muutokset matkanohjelmassa ovat mahdollisia

Tällä matkalla noudatetaan yleisiä matkapakettiehtoja sekä Matkapojat Oy:n lisä- ja erityisehtoja / Matkapojat Oy:n matkaehtoja, joihin voi tutustua: https://www.matkapojat.fi/dokumentit/Hybridiehdot.pdf
  • Aikuisille Aikuisille
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

Linkki avautuu uudessa välilehdessä