Etni Khan -konsertti

Pyhän Birgitan kirkko

Etni Khan & Ossi Jauhiainen
Vapaa pääsy. Konsertissa kerätään kolhti yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Artistin esittely
Etnin juuret ovat Pakistanista sekä Intiasta, hänet on adoptoitu suomeen ja kasvanut näin ollen suomalaiseksi, hän tuntee omaavansa espanjalaisen temperamentin, ja laulaessaan kokee juurevaa soulia sisällään. Omassa musiikissaan Etni ottaa vaikutteita monista tyylilajeista ja yhdistelee niitä mielensä ja tunteidensa mukaan. Jokaisen laulun takana on aina tarina.
Etni on vahvaääninen ja sielukas artisti, jonka musiikissa yhdistyy soulin ja r'n'b:n pehmeät saundit ja iskevä rytmiikka. Juurevuus, aitous, rehellisyys, suoruus sekä huumori ovat Etniä, ja ne nousevat vahvasti esiin myös hänen esityksissään. Laulajana hänellä on taito nostaa esille tunnetustakin pop kappaleesta jotain syvempä hengellistä merkitystä. Etni on esiintynyt maamme tunnetuimpien nimien kanssa, sekä tehnyt muuta musiikillista yhteystyötä Suomen eturivi artistien kanssa. Etni Khan ponnahti suuren yleisön tietoisuuteen ollessaan mukana vuoden 2020 Voice of Finlandissa. Ääni ratkaisee vaiheen Etni aloitti Afroamerikkalaisella gospel kappaleella His eye on the sparrow. Kilpataival jatkui aina finaaliin asti Redraman joukkueessa.

"Rakastan lauluja, joissa joko lauletaan suoraan Jumalasta sekä lauluja, joita voi tulkita niin, että ne kertovat Jumalasta. Afro-gospelissa yhdistyy mahtava tapa ilmaista Jumalaa. Laulan, koska haluan jakaa iloa ja luoda uskoa muillekin, mikäli se on mahdollista. Laulan, koska uskon Jumalan antaneen minulle musiikin ilon. Ja tärkein - laulan, koska uskon Jumalaan."
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö
  • Musiikki Musiikki