Birgitan vaellus tulee jälleen - 4.9.2021

Perinteinen Birgitan vaellus järjestetään jälleen parin vuoden tauon jälkeen!
​​​​​​​Tämän vuoden vaelluksen teema on Yhteys ja läheisyys.

Tältä verkkosivulta löydät kaiken tarvittavan tiedon vaelluksesta. Tiedot päivittyvät vähitellen kevään 2021 aikana.

Ilmoittautuminen on avoinna 1.-31.8.2021, osallistumismaksu 12 e.
​​​​​​​Ilmoittautumiset ensisijaisesti sähköisesti. Lomake avautuu tälle sivulle.

Vaellusreitit

1. Nurmi (Aimala) – Saarinkonmäen laavu – Pyhän Birgitan kirkko, n. 10 km, kuljetus reitin alkuun kirkolta klo 12.00
2. Nurmi (Aimala) – Saarinkonmäen laavu – Pyhän Birgitan kirkko, n. 10 km (hiljainen vaellus),
​​​​​​​kuljetus reitin alkuun kirkolta klo 12.00
3. Pirkkala - Pyhän Birgitan kirkko 26 km, lähtö klo 8.30
​​​​​​​4. Kirkkovenevaellus Pirkkalasta 32 km, lähtö klo 8.30
​​​​​​​5. Hervanta - Tervajärvi - Pyhän Birgitan kirkko, 1. osio 18 km, 2. osio 16 km. Lähtö pe 3.9. klo 9.00, yöpyminen Tervajärven leirikeskuksessa.
​​​​​​​6. Tervajärvi - Pyhän Birgitan kirkko 16 km, kuljetus kirkolta klo 10
7. Perhevaellukset Tervajärven ympäristössä ja (uusi reitti) Vanhan pappilan ympäristössä, ks. alla

Jokaisella matkalla vaelletaan vähintään yksi osuus hiljaisuudessa.

Ruoka ja kahvit tarjotaan klo 17 alkaen Lempoisten seurakuntatalolla (Kirkkopolku 1), ja ne sisältyvät osallistumismaksuun. Mahdollisuus saunomiseen ja uimiseen srk-talon rannassa.

Vaelluspäivä päätyy Pyhiinvaeltajan messuun, joka pidetään Pyhän Birgitan kirkossa klo 19.00.

Mitä mukaan vaellukselle? Pue jalkaan mukavat kengät, ota mukaan riittävästi juotavaa, omat eväät, istuinalusta ja muu säänmukainen varustus.

Lisätiedot: pastori Atte Hokkanen p. 040 804 9131 tai atte.hokkanen@evl.fi

Perhevaellus

Tänä vuonna perhevaellus järjestetään yhtä aikaa kahdessa paikassa:

1. Tervajärven leirikeskuksen luontopolulla, os. Ketkantie 247.
Lyhyempi osuus onnistuu myös lastenrattailla. Aloitus klo 14 leirikirkosta, jossa yhteinen hartaus. Omat eväät, ei ilmoittautumista.

2. Vanhan pappilan ympäristössä, os. Rovastintie 3.
​​​​​​​Aloitus klo 14. Omat eväät, ei ilmoittautumista.