Nainen ojentaa lahjan katsojaa kohti.

Joulukeräys on käynnissä 2.-19. joulukuuta

Seurakunnalla on ollut jo useana vuonna joulun aikaan kampanja, jossa tavalliset lempääläläiset ovat voineet lahjoittaa joulun rakennusaineita tarvitseville diakonian kautta.
Lasten joululahjojen ja vaatteiden lisäksi lahjoittaa voi lahjakortteja, hyvin säilyviä ruokatarvikkeita sekä arjessa tarpeellisia siivous- ja hygieniatarvikkeita pesuaineista, vaipoista ja vessapaperista lähtien.

Keräystuotteet on koottu Lempoisten seurakuntataloon rakennettuun ”joulukauppaan”, josta diakonian asiakkaat ovat voineet käydä valitsemassa tarvitsemiaan tuotteita.
Vuosittain apua on saanut noin 200 henkilöä. Diakonia auttaa taloudellisessa ahdingossa olevia lempääläläisiä.

Seurakunnan joulukeräys on käynnissä 2.–19.12.
Lahjoituksia voi tuoda esim. kirkkoherranvirastoon ja Kahvila Olkkariin niiden aukioloaikoina.
Kahvila Olkkari
(Tampereentie 4) avoinna ma–pe klo 9–16.30, la klo 10–14.
Kirkkoherranvirasto (Kirkkopolku 1) ma klo 9–12 ja 13–15, ti klo 9–12 ja 13–17, to 9–12 ja 13–15 ja pe 9–12. Keskiviikkoisin suljettu.

Lempäälän Lions Ideaparkissa: Auta lasta, auta perhettä

Lempääläläisiä vähävaraisia perheitä voi tänä jouluna auttaa ja ilahduttaa Lions -järjestön Lempäälän klubien Auta lasta, auta perhettä -keräyksen avulla.

Idea on yksinkertainen: Järjestö pyytää Ideaparkin liikkeissä asioivia asiakkaita ostamaan yhden ylimääräisen tuotteen ja lahjoittamaan sen keräykseen.
Tuote voi olla esimerkiksi lasten lelu, peli tai vaate tai esimerkiksi jokin ruokasäilyke tai hygieniatarvike.

Lions ottaa lahjoitukset vastaan keräyspisteessään. Seurakunnan diakonia jakaa tuotteet tarvitseville oman verkostonsa kautta.
Keräyksen taustalla ovat kaikki Lempäälän viisi Lions-klubia.

Lionsin keräyspiste päivystää Ideaparkin D-päädyssä (Prisman pääty):
pe 29.11. klo 16–19, la 30.11. klo 12–15 ja su 1.12. klo 12–15.
La 7.12. ja su 8.12. klo 13-16 sekä la 14.12. ja su 15.12. klo 13-16.

Työpaikat ja -porukat mukaan!

Voisitko sinä järjestää ruoka- ja hygieniatarvikekeräyksen omassa työpaikassasi työntekijöiden kesken?
Voisitko sinä tai työnantajasi lahjoittaa lahjakortteja, joilla perheet voisivat ostaa jouluruokaa tai –lahjoja?
Kysy lisää Henriikka Tarrilta.

diakonissa, diakonian työalajohtaja

”Joka aamu on armo uus”

Suuri osa työajastani kuluu suunnitteluun ja organisointiin. Pidän näistä töistä. Kirkon tärkein tehtävä on toteuttaa lähetyskäskyä – kertoa armosta, toivosta, rakkaudesta ja Jeesuksen sovitustyöstä. Diakoniatyö kertoo Jumalan rakkaudesta käytännön auttamisen keinoin.

Olen vapaaehtoisena mukana kotiseurakunnassani. Kuorolaulu ja musiikki kuuluvat vapaa-ajan viettooni.