Jouluna kirkkoon!

Jouluaatto  – Lupaukset täyttyvät

Ti 24.12. klo 12 perheiden aattohartaus Kuljun Majakassa, pappina Leena Sorsa, kanttorina Maarit Kujanpää.

Ti 24.12. klo 14 ja 15.30 aattohartaus Ristimäen kappelissa, Henri Karvinen ja Maarit Kujanpää.

Ti 24.12. klo 16 aattohartaus Pyhän Birgitan kirkossa, Christian Seppänen, musiikissa Pietari Korhonen, Juha Yli-Knuuttila & Siina Hirvonen.

Ti 24.12. klo 17.30 aattohartaus Pyhän Birgitan kirkossa, Christian Seppänen, Pietari Korhonen, musiikissa Heidi Salonen, laulu.

Jouluyö – Teille on syntynyt vapahtaja

Ti 24.12. klo 22 Jouluyön messu Pyhän Birgitan kirkossa, Matti Vehviläinen, Pietari Korhonen ja Pietari & Kalat -kuoro.

Jouluaamu – Nyt Betlehemiin!

Ke 25.12. klo 7 jouluaamun sanajumalanpalvelus Pyhän Birgitan kirkossa, Leena Sorsa, Maarit Kujanpää, Joulukuoro.

Tapaninpäivä, 2. joulupäivä – Kristuksen todistajat

To 26.12. klo 10 tapaninpäivän messu Pyhän Birgitan kirkossa, Christian Seppänen, Pietari Korhonen

Viattomien lasten päivä, 4. joulupäivä – Jeesus pakolaisena

La 28.12. klo 18 MLL:n Enkelikirkko Pyhän Birgitan kirkossa, Christian Seppänen, Maarit Kujanpää.

Uusivuosi

Ke 1.1. klo 10 uudenvuodenpäivän sanajumalanpalvelus Pyhän Birgitan kirkossa, Manta Jutila, Kaisa Naukkarinen

Loppiainen

Ma 6.1. loppiainen – Jeesus, maailman valo