Kauneimmat Joululaulut -logo

Kauneimmat Joululaulut kutsuvat

Kauneimpia Joululauluja pääsee tänä vuonna laulamaan Lempäälän Pyhän Birgitan kirkossa ja eri puolilla pitäjää järjestettävissä tilaisuuksissa yhteensä 14 kertaa.

Erityisen tunnelmalliset puitteet tutuille joululauluille tarjoaa Sääksjärven yhteislaulutapahtuma, joka järjestetään joulun alla, 21. joulukuuta kello 18 partiolippukunta Kyynärön Kiertäjien leirialueen ulkoilmakirkossa Sääksjärven Merunlahdessa.

Joulun tunnelmaan voi virittäytyä myös ruotsiksi, viroksi ja englanniksi. Kahvila Olkkarissa kaikuvat ”De vackraste julsångerna” 2. joulukuuta kello 13, "Laulame joululaule eestikeeles" 10. joulukuuta klo 16.30 ja ”Christmas Carols” 11. joulukuuta kello 17.

–Joululaulujen laulaminen kirkossa on suorastaan sielunhoitoa. Kun laulat jo lapsuudesta tuttua tekstiä – silloin olet juuri siinä hetkessä. Kynnys tulla kirkkoon on matala, eikä siellä tarvitse olla yksin, tiivistää tämän vuoden Kauneimpien Joululaulujen suojelija, laulaja Katri Helena.

Tilaisuuksissa kerätään vapaaehtoinen kolehti kehitysmaiden lasten auttamiseksi Suomen Lähetysseuran kautta.

Raili Paul