Kesä Spirit - Hengen uudistuksen kesäjuhla Lempäälän Ideaparkissa 2.–4.8.2019

Hengen uudistuksen kesäjuhla on nyt Kesä Spirit! Hengen uudistus kirkossamme ry ja Lempäälän seurakunnan yhteinen tapahtuma jalkautuu Lempäälään kauppakeskus Ideaparkiin, 2.-4. elokuuta.

Juhlaan on helppoa tulla. Ideapark sijaitsee Helsingin moottoritien varressa osoitteessa Ideaparkinkatu 4, 37570 Lempäälä.

Vietä kolme sytyttävää päivää upeissa puitteissa! Tarjolla on huippuluokan ylistystä, armolahjoja, sanan opetusta ja unohtumattomia hetkiä ystävien kanssa aterioiden.

Lapsille huikeaa omaa ohjelmaa PiiPoo-kulttuurikeskuksen kanssa sanomasta tinkimättä!

Kerrankin suomalaisessa kesätapahtumassa ei ole säävarausta!

Katso ohjelma tämän linkin takaa!

Kesä Spiritissä mukana ovat Pekka Simojoki, Make Perttilä, Marko Huhtala, Olli Valtonen, Johanna Sandberg, Maksetut Viulut, Mirkka Paajanen, Ralph Moore, Pekka ja Anna-Liisa Heikkilä, Timo Pöyhönen, Heidi Simelius, Pasi Jaakkola, Matti Hernesaho, Salla Kuisma, Verkosto Kollektiivi, Sakari Heikkilä, Benjamin Sandell, Mikko Oikarinen, Laura ja Peter Joukainen, Timo ja Riitta Kuutti, Marika Salo, Matti Vehviläinen, Ralf-Eerik Friman, Saara Kinnunen, Veli-Pekka Joki-Erkkilä, Emma Autti, Kaisa Yrjölä, sinä ja monia muita!