Kesäkonsertit

Su 16.6. klo 18 Armas Järnefeltin syntymästä 150 vuotta – Kesäillan konsertti Pyhän Birgitan kirkossa, Tampereen Filharmonian Kamarimuusikot. Yhteistyössä Lempäälän kunnan kulttuuripalvelut. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Ke 7.8. klo 17 Lahjan päivän picnic-konsertti Myllyrannan puistossa. Esiintymässä Narvan puhallinorkesteri.

Ke 28.8. klo 16 Runoiltapäivä Kahvila Siirissä (Uotintie 5). Eeva Petäkoski lausuu runoja ja Klaarat-kuoro laulaa.

Lempäälä soi -tapahtuman kesäkonsertteja on Lempäälän kirkossa ja Lempoisten seurakuntatalossa. Katso päivittyvä ohjelma tämän linkin takaa.

Kanttorin kesälaulatus

Kolmena tiistaina 11.6,, 9.7. ja 13.8. kello 17 alkaen Himminkodon suihkulähdepihalla (os. Himminpolku 6).

Kuorot aloittavat elokuussa

Gospelkuoro Pietari & Kalat la 24.8. klo 10 Tervajärven leirikeskuksessa (jatkossa to klo 17.30 Kuljun Majakassa)
Kipinät-kuoro to 29.8. klo 14 Vanhassa pappilassa (Rovastintie 3)
Nuorten kuoro pe 6.9. klo 16.30 Hope (Kaakisentie 1)
Kysy lisää: Pietari Korhonen, p. 050 544 3346.

Hymnus-sekakuoro ti 3.9. klo 18.30 Lempoisten srk-talo (Kirkkopolku 1)
Klaarat-naiskuoro ma 9.9. klo klo 12 Lempoisten srk-talo
Lapsikuoro ma 9.9. klo 16 Lempoisten srk-talo
Kysy lisää: Kaisa Naukkarinen, p. 050 544 3345

Kamarikuoro Pyhän Birgitan Laulajat jatkaa toimintaansa syyskuussa 2019.
Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä kuoron puheenjohtaja Heikki Kujanpäähän (heikkikujanpaa@hotmail.com).

johtava kanttori, dir.cant.

Työhöni kuuluu suunnittelupalavereja, työkokouksia sekä konserttijärjestelyjä sähköpostin välityksellä että kasvokkain. Juuri nyt on meneillään reformaation merkkivuoden järjestely. Parasta työssäni ovat ”asiakkaat” eli seurakuntalaiset sekä upeat työkaverit. Musiikki kuuluu kaikenlaisiin juhliin, vierailemme myös kouluissa ja laitoksissa. Esimerkiksi hautajaiskulttuuri kaikkinensa on hieno kirkon kokonaisuus, jossa seurakunta tulee tueksi vaikeassa elämäntilanteessa. Me kanttorit olemme tässä mukana. Vapaa-aikanani matkustelen, opiskelen kieliä ja harrastan hyötyliikuntaa. Pidän myös kotona puuhailusta ja käyn mielelläni taidemuseoissa.

Pietari & Kalat -gospelkuoro, Kipinät-sekakuoro

Arkiseen työpäivääni voi kuulua kuoroharjoituksia, palavereja ja musiikin suunnittelua, sovittamista, urkujen viritystä sekä sähköpostiliikenteen hoitoa. Haaveilen, että ehtisin harjoitella enemmän. Olen omalla alallani, ja parasta on huomata, miten musiikki koskettaa ihmisiä. Minulla on paras mahdollinen työnantaja: se on viime kädessä Taivaan Isä. Kirkon tärkein tehtävä on kertoa sanoin ja teoin rakastavasta Jumalasta. Musiikki välittää kristillistä uskoa, mutta lisäksi se virkistää, poistaa ahdistusta, hiljentää, luo tunnelmaa ja yhdistää. Vapaa-aikanani harrastan kuntoilua, kuten suunnistusta, lenkkeilyä ja hiihtoa. Teen myös metsätöitä.