Tervetuloa Megajatkikselle 30.8.-1.9 2019!!

 

Tervetuloa mukaan loppukesän uskottavimmalle leirille Lempäälän Tervikselle! Megajatkikselle ovat tervetulleita kaikki vuoden 2019 riparilaiset ja isoset. Lisäksi mukana on iso osa leirien vetäjistä. Et olisi voinut valita parempaa tapaa viettää elo-syyskuun vaihde!

 

Megajatkis käynnistyy pe 30.8. klo 20.00 Tervajärven leirikeskuksessa. Tervajärvelle sinun tulisi suoriuyua omalla kyydillä. Kannattaa hyödyntää kaverin kanssa kimppakyytejä. Sunnuntaina 1.9. lähdemme yhteiskuljetuksella kirkkoon, jossa osallistume klo 10 messuun. Vanhempasi ovat myös tervetulleita messuun. Messu päättyy noin klo 11.30, jonka jälkeen voi lähteä kotiin.

 

On aivan varma, että Terviksen makuupaikat eivät riitä kaikille Megajatkikseen osallistuville. Tähän kannattaa varatua sillä, että otat mukaasi oman makuualustan (tilankäytön takia ei mielellään valtavia ilmatäytteisiä megapatjoja) ja makuupussin, jolloin sinun on mahdollista nukkua myös muissa tiloissa, kuitenkin niin, että tytöt ja pojat nukkuvat eri rakennuksissa. Pyrimme siihen, että vuoden 2019 riparilaisista mahdollisimman moni pääsisi huoneisiin nukkumaan. Isoset pääsevät huoneisiin, mikäli niihin jää tilaa. Majoittautumisen suhteen pyydämme ymmärrystä. Kun leirikeskuksessa on kaksi kertaa enemmän väkeä, mitä siellä on sänkypaikkoja, niin se on hyvä tilaisuus harjoitella kristillistä lähimmäisenrakkautta. Sen oman navan ei tarvitse olla tärkein, vaan jokaiselta vaaditaan joustavuutta Megajatkiksen majoittumisessa. Jokaiselle järjestetään nukkumapaikka, se on varmaa.

 

Muistathan, että mitkään päihteet eivät kuulu Megajatkikselle millään tavalla. Älä ota mukaasi myöskään energiajuomia.

 

Leirivarustus:

- Makuupussi ja/tai liinavaatteet + makuualusta

- Peseytymisvälineet ja vaihtovaatetta

- Ulkoiluvarustus (tulemme ihan oikeasti olemaan myös ulkona, joten varaudu kaikenlaisiin keleihin)

- Raamattu

- rahaa kioskia varten

 

HUOM! Kaikkien tulee palauttaa turvatietolomake täytettynä ja alle 18-vuotiailta vanhemman/huoltajan allekirjoittamana leirille tultaessa. Kannattaa vilauttaa myös tätä leirikirjettä vanhemmillesi.

 

Siunattua syksyn alkua! Nähellään Megajatkiksella!

Henri

henri.karvinen@evl.fi

p. 050 554 3393

 

Tiina

tiina.koskinen@evl.fi

p. 050 544 3351