Tervetuloa Megajatkikselle 22.8.2020

 

Tervetuloa mukaan loppukesän uskottavimpaan tapahtumaa Lempäälän Tervikselle! Megajatkikselle ovat tervetulleita kaikki vuoden 2020 riparilaiset ja isoset. Lisäksi mukana on iso osa leirien vetäjistä. Et olisi voinut valita parempaa tapaa viettää elokuista lauantaipäivää!

 

Megajatkis käynnistyy la 22.8. klo 12 Tervajärven leirikeskuksessa. Tervajärvelle sinun tulisi suoriutua omalla kyydillä. Kannattaa hyödyntää kaverin kanssa kimppakyytejä. Lopettelemme päivää noin klo 22 lähdemme yhteiskuljetuksella kotiinpäin. Busseja on kaksi, joista toinen suuntaa Ideaparkilta Sääksjärvelle ja toinen Moision kautta keskustaan. Voit jäädä pois näillä reiteillä itsellesi sopivalla pysäkillä. Ylimääräisiä mutkia bussit eivät kuitenkaan tee.

 

Jatkuvan koronatilanteen vuoksi odotamme, että et tule mukaan sairaana tai oireilevana. Tervehdyttyäsi seurakunnassa on hurjasti toimintaa ja odotamme sinua innolla niihin. Samasta syystä huolehdimme edelleen erityisen tarkkaan hygieniasta ja turvaväleistä. Tänä vuonna emme myöskään sauno päivän aikana.

 

Muistathan, että mitkään päihteet eivät kuulu Megajatkikselle millään tavalla. Älä ota mukaasi myöskään energiajuomia.

 

Varustus:

  • Ulkoiluvarustus (tulemme ihan oikeasti olemaan myös ulkona, joten varaudu kaikenlaisiin keleihin), näihin kuuluu myös liikkumiseen sopivat kengät
  • Raamattu
  • kuuman päivän varalta päähine ja vesipullo ovat hyvät matkassa
     
    HUOM! Kaikkien tulee palauttaa turvatietolomake täytettynä ja alle 18-vuotiailta vanhemman/huoltajan allekirjoittamana leirille tultaessa. Kannattaa vilauttaa myös tätä leirikirjettä vanhemmillesi.
     

Siunattua syksyn alkua! Nähdään Megajatkiksella!

 

Henri                                                        Tiina

henri.karvinen@evl.fi                              tiina.koskinen@evl.fi

050 554 3393                                         050 544 3351

 ​​​​​​​