Hyvää uutisvuotta!

Seurakunnan ajankohtaiset asiat, uutiset ja tiedotteet löytyvät tästä. Klikkaa otsikkoa ja pääset viimeisimpien tapahtumien jäljille.
Seurakuntalehti Kirkonportti ilmestyy neljä kertaa vuodessa Lempäälän-Vesilahden Sanomien liitteenä ja tiivistää seurakunnan kausitapahtumat elokuussa, adventin alla, tammikuussa ja pääsiäisenä.

Hae kausi- ja kesätöihin hautausmaalle

16.1.2019 10.15

Lempäälän seurakunta hakee hautausmailleen kausityöntekijöitä 4-6 kuukauden mittaisiin työsuhteisiin ja kesätyöntekijöitä erimittaisiin työsuhteisiin koulujen kesäloman aikana.

Kausityöntekijän tehtäviin kuuluvat hauta- ja puistoalueiden hoito- ja kunnossapitotyöt. Alan koulutus ja aikaisempi kokemus viheralueiden ylläpitotöistä katsotaan eduksi.

Kesätyöntekijän on oltava 16 vuotta täyttänyt.

Kirjalliset hakemukset lähetetään postitse viimeistään 22. helmikuuta kello12:00 mennessä osoitteeseen

Lempäälän seurakunta, PL 40, 37501 Lempäälä. Kuoreen merkintä "Hautausmaan kausityöntekijä 2019" tai "Hautausmaan kesätyöntekijä 2019".

Hakemuksia liitteineen saa lähettää myös sähköisesti osoitteeseen petri.solja@evl.fi.

Hakulomakkeita saa kirkkoherranvirastosta (os. Kirkkopolku 1) tai tulostamalla alla olevan linkin takaa.
Lisätietoja: seurakuntapuutarhuri Petri Solja, p. 050 544 3531, petri.solja@evl.fi

Hakulomake on tämän linkin takana.